• En STOR tak til Camilla fra LUA. Hun var ganske enkelt fantastisk, og vi blev alle rørt og ramt af hendes historie.

  Viveca Winge PedersenKriminalforsorgen
 • Super relevant tema for vores målgruppe. Foredraget har åbnet op for samtale med elever, der ikke tidligere har givet udtryk for behov om denne type hjælp.

  Pernille BurøProduktionsskolen Fabrikken i Tårnby
 • Det var en meget rørende historie den unge kvinde frembragte og den gav stof til eftertanke.

  Dorthe JayForebyggelseskoordinator i Allerød Kommune
 • I forbindelse med arbejdet med Glostrup Kommunes sammenhængende børnepolitik hørte jeg et oplæg fra Sine. Sine formåede at løfte en meget personlig fortælling på en både bevægende og faglig måde. Det er tankevækkende hvor mange kommunale instanser der havde haft mulighed for at støtte Sine og hendes familie under opvæksten, men ikke havde gjort det. Det blev dermed endnu tydeligere for mig, hvor vigtigt det er, at vi fra børnene er helt små er opmærksom og handler på de fornemmelser vi har om familier og børn der er i knibe.

  Trine JeppsenDagsinstitutionsleder i Perlen
 • Tak for alt det I gav os i dag. Vi kan kun gætte på, hvor stor en forskel I har gjort for mange unge, med det I sagde og viste os. Og når de møder nogen med samme problemstillinger fremover, vil de bedre vide, hvad de kan sige. Tak!!!

  Annabella Al-Nafousi
  Annabella Al-NafousiProduktionsskolen Klemmenstrupgård
 • I forbindelse med arbejdet med Glostrup Kommunes sammenhængende børnepolitik hørte jeg et oplæg fra Sine. Sine formåede at løfte en meget personlig fortælling på en både bevægende og faglig måde. Det blev endnu tydeligere for mig, hvor vigtigt det er, at vi fra børnene er helt små er opmærksom og handler på de fornemmelser, vi har for familier og børn, der er i knibe.

  Trine Jeppesen
  Trine JeppesenDagsinstitutionsleder i Perlen
 • Vi fik en utroligt nærværende og ærlig fortælling fra et ung menneske, som i sin opvækst har mødt meget modgang. En fortælling der minder os om hvad vi som offentlig sektor, kan gøre bedre. Vi vil derfor også bruge den indsigt vi fik, i vores videre arbejde med sårbare børn og unge. Til alle jer der er en del af ambassadørnetværket vil vi sige - Tak fordi I vil dele jeres historier med os, så vi kan lære af dem.

  Lene Magnussen
  Lene MagnussenDirektør i Glostrup Kommune
 • Lænkens Ungeambassadører formidler nyttig viden og erfaring med deres personlige og bevægende historier. Gennem deres blotte tilstedeværelse viser de, at man med den rette hjælp kan blive stærk og komme videre med sit liv. Både unge, fagprofessionelle og andre voksne kan have stort udbytte af at lytte til de unges stemmer.

  Ida Koch
  Ida KochPsykolog