LUA TEMAAFTEN: Kender du også følelsen af SKAM?

Mange voksne børn fra familier med alkoholproblemer har oplevet at føle skyld og skam det meste af deres liv. Kom og hør, om forskellen på skyld og skam – og hvordan skam også vendes til en drivkraft og styrke.

For voksne børn fra familier med alkoholproblemer, knytter skyld sig ofte til ikke at føle at kunne slå til, ikke at kunne løse alkoholproblemerne, eller måske endda føle sig skyldig i forældres alkoholadfærd. Mens skammen kan komme til udtryk som både følelser af forkerthed, at være udenfor, ensomhed, lavt selvværd, depressivitet og magtesløshed.

Til LUAs temaaften kan du høre to personlige fortællinger om følelsen af skam i familier med alkohol, og et faglig oplæg fra psykolog ph.d. Helle Lindgaard.
Helle Lindgaard er psykolog og har arbejdet med familier med rusproblemer siden 1995. Hun har en ph.d. i voksne børn fra familier med alkoholproblemer med fokus på mestring og modstandsdygtighed. Helle vil gøre os klogere på, hvorfor voksne børn af forældre med alkoholproblemer oplever skyld og skam, hvad der holder den i live og hvordan man arbejder sig ud af den.

Temaaftenen er for ALLE
Der er fri entre og alle er velkomne, men kom i god tid, der er et begrænset antal pladsen. Vi byder på kage og kage 🙂

Kom og vær med på en lytter
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter oplæggene.

Hvornår?
Dato: 4. april 2017 kl. 19-20.30
Sted: Kulturhus Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K, lokale 1 (8 minutter fra Nørreport st.)