LUA har fået en bestyrelse

I juni holdt Lænkens Unge Ambassadører – LUA sin stiftende Generalforsamling. Det var en stor dag for foreningens medlemmer, der i flere år har arbejdet på at nå til egne vedtægter og CVR-nr.

LUAs bestyrelse består nu af Matias som formand, Sine som næstformand, Camilla som kasserer og Maja og Anders som bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen og resten af LUA står over for en række spændende opgaver, bl.a. et nyt samarbejde med Ulobby, udvidelse af foredragsaktiviteterne, etablering af et officielt LUA på de sociale medier, velkomst og intro til det stigende antal henvendelser fra potentielle nye medlemmer samt udbredelse af LUA til flere byer i landet.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere – eller være med – er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Hold også øje med nye features på hjemmesiden, bl.a. en kalender, hvor vores foredrag og møder mv. vil figurere.

Der er LUA-møder gennem efteråret på følgende datoer: 13. september / 12. oktober / 24. november. Alle afholdes på Drejervej i Købehavn NV.